Currencies:
Free Shipping

Shipping & Returns

1. Retur
1. Vi tillader kun en komplet restitution for varer, der har problemer forårsaget af os. 2. Hvis returpakken ikke indeholder alt tilbehør og dele, som den blev afsendt med, vil omkostningerne til tilbehør og dele blive trukket fra den samlede varepris og kan kun garantere en delvis restitution.
3. Hvis du af en eller anden grund skal ændre størrelsen, farven eller refusionen er grundet "Til forskel fra", fradrages fradragsprisen fra den samlede varepris.
2. Udvekslinger
Vi accepterer udvekslinger til en anden størrelse eller farve inden for 30 dage efter den oprindelige ordren afsendelsesdato. Kontakt os venligst med dit bestillings-id, og et af vores teammedlemmer hjælper dig. Hvis du ønsker at bytte varer til en anden stil, skal du returnere dine varer til refusion (som pr. Returpolitik) og placere en ny ordre for den stil du foretrækker.
Du skal kontakte os, inden du sender varerne tilbage. Alle genstande, der sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændret eller vasket, med alle mærker fastgjort. Slidte eller beskidte genstande vil blive returneret til dig.
Vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved udveksling, du vil være ansvarlig for returforsendelsen og for fragt- og håndteringsomkostningerne ved forsendelse af de udvekslede varer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlige for tabte forsendelser. Forsendelses- og administrationsgebyrer kan ikke refunderes.
Tilbage